Vrsto let se sama prehranjujem z živo vegansko hrano in imam kar nekaj izkušenj iz priprave zdravih obrokov, presnih napitkov...
Obiskala sem številne tečaje o pripravi presnih sladic in slanih veganskih jedi, kot so npr. Vito Cortese Pasticeria Grezzo v Rimu, ...
Moja strast so tudi predajanje znanja o pripravi presnih zdravih obrokov. Vodila in organizirala sem vrsto tečajev o pripravi veganskih presnih jedi.
Svoje znanje in osebne izkušnje želim deliti, od tod ideja in močna želja po odprtju lokala z zdravo prehrano v Novi Gorici.
Mateja FurlanVodja enote
Živim v Italiji, a sem pol Slovenka.
Že več kot 20 let imam center, kjer se ukvarjam z refleksologijo, kitajsko masažo, alkemično aromaterapijo in energetsko hrano. Obiskujem številne tečaje na temo veganske in vegetarijanske hrane V Milanu. Obiskujem tecaje pri Joia Alchemy in šolo brezglutenskih sladic. Pričenjam z učenjem naravne kulinarike. Izobražujem se za Ippocrateorg koordinatorko projekta "Zdrava hrana" in "Open day" vrata odprte kmetije . Trenutno obiskujem tečaj o preglednosti hrane in vplivu pesticidov.