Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti
Nazadnje posodobljeno 5. maja 2024
Datum začetka veljavnosti 5. maj 2024

Ta izjava o zasebnosti opisuje ravnaje Hitro in zdravo, Branik 79A, Branik 5295, Slovenija, e-pošta: info@hitroinzdravo.si, telefon: 040 213 550 o zbiranju, uporabi in razkritju vaših podatkov, ki jih zbiramo, ko uporabljate našo spletno stran (https://hitroinzdravo.si). Z dostopom do storitve ali njeno uporabo soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših podatkov v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. Če se ne strinjate z istim, vas prosimo, da do spletne strani ne dostopate in je ne uporabljate.

Ta pravilnik o zasebnosti lahko kadar koli spremenimo brez predhodnega obvestila, objavili pa bomo novo, veljavno različico izjave. Spremenjena izjava bo začela veljati 60 dni od njene objave in vaš nadaljnji dostop ali uporaba spletišča po tem roku pomeni, da se strinjate s spremenjenim pravilnikom o zasebnosti. Zato priporočamo, da občasno pregledate to stran.

Vaše pravice:
Odvisno od veljavne zakonodaje imate morda pravico do dostopa in popravka ali izbrisa vaših osebnih podatkov ali prejemanja kopije vaših osebnih podatkov, omejitve ali nasprotovanja aktivni obdelavi vaših podatkov, prosite, da delimo (prenesemo) vaše osebne podatke drugemu subjektu, preklic kakršnega koli soglasja, ki ste nam ga dali za obdelavo vaših podatkov, pravico do vložitve pritožbe pri zakonskem organu in druge pravice, ki so lahko pomembne v skladu z veljavno zakonodajo. Za uveljavljanje teh pravic nam lahko pišete na info@hitroinzdravo.si. Na vašo zahtevo bomo odgovorili v skladu z veljavno zakonodajo.
Upoštevajte, da če nam ne dovolite zbiranja ali obdelave zahtevanih osebnih podatkov ali prekličete soglasje za obdelavo le-teh za zahtevane namene, morda ne boste mogli dostopati ali uporabljati storitev, za katere so bili vaši podatki potrebni.

Kako lahko upravljam s piškotki ?

Če in kadar koli želite spremeniti soglasje k uporabi piškotkov, kliknite na ikono “Upravljanje soglasja” v sspodnjem desnem kotu zaslona. To bo ponovno prikazalo soglasje k uporabi piškotkov, kjer boste lahko spremenili vašo izbiro, ali soglasje v celoti preklicali.

Dodatno tudi brskalniki (programi, ki jih uporabljate za brskanje po spletu) omogočajo številne metode za zaustavitev in brisanje piškotkov, ki jih spletišča uporabljajo. Lahko torej spremenite nastavitve v vašem brskalniku, kako bo uporabljal piškotke. Na povezavah v nadaljevanju je za najbolj poznane brskalnike navedeno, kako upravljate s piškotki:

Mozilla Firefox
Google Chrome
Internet Explorer 11
Internet Explorer 10
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Safari
Opera

Še več o tem, kako upravljati s piškotki, je mogoče najti na spletnih straneh wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

 

Varnost:

Varnost vaših podatkov je za nas pomembna in uporabili bomo razumne varnostne ukrepe, da preprečimo izgubo, zlorabo ali nepooblaščeno spremembo vaših podatkov pod našim nadzorom. Vendar pa glede na inherentna tveganja ne moremo zagotoviti absolutne varnosti in posledično ne moremo zagotoviti ali jamčiti za varnost vseh informacij, ki nam jih posredujete, in to počnete na lastno odgovornost.
Pooblaščenec za pritožbe / varstvo podatkov:
Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede obdelave vaših podatkov, ki so na voljo pri nas, lahko pošljete e-pošto našemu pooblaščencu za pritožbe na naslov Hitro in zdravo, Branik 79A, 5295 Branik, e-pošta: info@hitroinzdravo.si. Vaše pomisleke bomo obravnavali v skladu z veljavno zakonodajo.

 

Ta izjava je bila nazadnje posodobljena 14.5.2024