O meni

Preden začnem pisati, kdo sem in kaj počnem, bi rada poudarila, kaj nisem. Kuharica! Čeprav je ta blog namenjen hrani in pripravi jedi, ga pravzaprav pišem bolj kot podporo mojim ostalim hobijem, ki se na nek način tukaj prepletajo.

Prvi je fotografija, ki me navdušuje zadnjih nekaj let in lahko rečem, da si življenja brez fotografiranja ne predstavljam več.  Več o fotografiji si lahko preberete na moji spletni strani www.jrp-studio.com ali mi sledite na Facebooku https://www.facebook.com/jrp.photos.

Ker mi ob redni zaposlitvi in vseh aktivnostih čas pogosto primanjkuje, sem začela pripravljati jedi, ki ne potrebujejo veliko časa, obenem pa jih lahko vzamem v “bento” škatli naslednji dan s seboj v službo… in tukaj se je rodil nov blog – “hitro in zdravo”. Jedi, ki jih pravzaprav vsakodnevno pripravljam. Nič posebnega. Lahko bi rekla temu blogu tudi “moja kuharska knjiga”, ki se od običajnih razlikuje le po tem, da je v elektronski obliki.

Poleg fotografije je tu še glasba, natančneje petje. Nekaj let sem se pri Ivu Špacapanu učila jazz in pop petje. To so bila zame nadvse terapevtska leta, saj sem imela preizkušnje vsakič, ko je bilo treba na oder. Za to sem svojemu inštruktorju nadvse hvaležna. Sama namreč nikoli nisem imela namena nastopati. V vsem tem času smo s prijatelji ustanovili še “hobi bend” Unitisti, s katerim sicer nismo ultra dejavni, tu pa tam pa vendarle imamo kakšen koncert ;)

Še bolj kot z bendom pa sem v zadnjem času aktivna z možem in njegovim bratom na projektu Diffused World, kjer snemamo tako priredbe popularnih pesmi kot tudi avtorske komade.

Vem, da me bo v življenju pritegnilo še marsikaj in počela bom stvari, za katere danes mogoče ne vem niti, da obstajajo. In to me veseli.

Pozdravček,
Jasmina

 

Komentiraj:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star