Knjižnica ali knjigarna?

Današnja objava je malce drugačna. Kar vam želim sporočiti, ne bo imelo dosti veze s pripravo hrane, vendar me tako navdušuje, da želim to deliti s čim večjim številom ljudi.

Kdor rad bere, oz. kdor rad bere svoje knjige, je verjetno že odkril Book Depository, spletno knjigarno, ki pošilja knjige tudi v Slovenijo …, pozor, BREZ POŠTNINE! Vedno! Prvo naročilo sem opravila, ko sem iskala turistični vodnik, katega v Sloveniji ni bilo možno dobiti. Čeprav sem bila skeptična, sem tvegala, saj tudi cena ni bila visoka. V nekaj dneh sem dobila svoje naročilo. Popolna storitev!

Purple_Generic_500x190

Omejitev je lahko le jezik. Zase sem ugotovila, da mi je v angleškem jeziku branje bolj enostavno, kot sem si mislila, preden sem poskusila. Ugotovila sem tudi, da se lahko določena sporočila s prevodom hitro izgubijo ali vsaj zvodenijo. Branje v angleškem jeziku mi omogoča tudi osebni napredek in stik s tujim jezikom. Pa še na prednost je … misli mi med branjem le redko zaidejo. Branje v slovenščini je tako “enostavno” in avtomatizirano, da imam čas misliti še na kaj drugega med samim branjem, kar se mi pri branju v angleščini še ni zgodilo.

Če si tudi sami želite naročiti kakšno knjigo po bistveno bolj ugodni ceni in brez poštnine, vam zelo priporočam Book Depository.

 

Komentiraj:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star